Generelle Erhvervsydelser​

2Clean-Service ApS tilbyder, som rengøringsfirma, en lang række tilbud målrettet mod erhvervslivet, og på denne side har vi beskrevet disse ydelser.

Erhvervsrengøring:

Daglig, ugentlig eller månedlig erhvervsrengøring af; Erhvervslejemål, institutioner, skoler, butikker mv. Service ydelser; Telefonpasning, postomdeling, opdækning/afrydning til frokost og møder m.m.

Hovedrengøring/Håndværkere rengøring:

Vi tilbyder hovedrengøring/håndværkere rengøring fra gulv til loft af Jeres virksomhed, ejendom, byggeplads m.v., til stor glæde og gavn for ansatte og kunder.

Vedligeholdelse af ud- og ind dørs arealer:

Vi tilbyder alle former for udendørs beplantning, pasning af bede og fortov, snerydning, saltning, klipning af græs, bortkørsel af affald og meget mere.

Rengøring af trapper, gelænder, postkasser, vindueskarme, lyskilder, måtter m.v.
Op skuring og polish behandling af linoleumsbelagte trapper. Træbelagte trapper, slibes og olieres/lakeres

Vinduespolering, ind og udvendigt:

Vi tilbyder vinduespolering, hvor vi gør rent helt ud til kanterne. Vi tørrer op efter os. Vi bruger både stige og lift – for alsidighedens skyld, vi når hele vejen rundt. Vi afrenser vinduer hvis der sidder der malingrester eller lignende snavs.​

Måtte og linnedservice:

Vi står for levering og afhentning af måtter, linned og håndklæder mv.

Tæppe og møbelrens:

Vi renser tæpper og møbler for pletter. Vi tilbyder professionel og skånsomt tæppe/møbelrens efter nyeste og mest miljøvenlige metoder.

Rengøring af skur- og beboelsesvogne:

Jeres håndværkere er ude i alt slags vejr, derfor ved vi hvor vigtigt det er, at de har et rent miljø at opholde sig i. Med rengøring af skurvogne, kan I sikre jer dette. Rengøring, slutrengøringer, vinduespolering, opskuring og polish behandling af gulve.

Indendørs beplantning:

Det indvendige miljø er utrolig vigtigt for Jeres kunders førstehåndsindtryk af Jeres virksomhed. 2Clean-Service ApS er naturligvis også leveringsdygtige i planter og blomster, og pasning og pleje af disse.

Levering af forbrugsartikler:

Hos 2Clean-Service ApS er vi leveringsdygtige i alt fra toiletpapir til opvaske tabs mv.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud!