Kvalitetssikker rengøring af skurvogne

Er du på udkig efter professionel rengøring af skurvogne? Så er du landet det helt rette sted. Ved 2clean - Service har vi stor erfaring med erhvervsrengøring og især skurvogne. Vores virksomhed er beliggende i Herlev, men vi kører gerne ud til kunder i Ballerup, Glostrup, København K og omegn.

Det er vigtigt, at jeres medarbejdere kan trække stikket i rene og hyggelige omgivelser efter en lang dag udendørs. Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at rengøre skurvognene løbende, når medarbejderne har travlt i løbet af dagen. Derfor tilbyder vi vores faglige rengøringskompetencer.

Vi sørger for at rengøre skurvogne og ikke mindst skurvognsbyer alt efter behov. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at gøre en skurvogn eller to rene for dine medarbejdere.

Vi tilbyder:

  • Daglig eller ugentlig rengøring af skurvogne
  • Slutrengøringer/hovedrengøringer samt vinduespolering
  • Opskuring og polish-behandling af gulve

Vi kan udføre opgaven for dig

Hvis du allerede nu har svært ved at se andre løsninger end at få os til at klare opgaven, så skal du ikke tøve meget længere. Vi har som sagt mange års erfaring i branchen og står derfor klar til at lave endnu flere gode rengøringsaftaler af let- og skurvogne.​

For at udføre en professionel skurvognsrengøring har vi selvfølgelig de helt rette materialer, redskaber og maskiner med os under armen. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores arbejde grundigt.

Vi tilbyder desuden rengøring af:

  • Mandskabsskure
  • Beboelsesvogne
  • Toiletvogne
  • Kontrolvogne
  • Pavilloner

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang, samt hvorvidt det er en fast eller enkeltstående aftale. Vi kan derfor først give dig en endelig pris og et uforpligtende tilbud, når vi har vurderet opgavens omfang.

Skal vi hjælpe dig med rengøring af skurvogne? Kontakt os

Skal du være den næste kunde, der har brug for en professionel rengøring af skurvogne? Så kontakt os endelig for flere informationer, priser eller en fast aftale. Vi tilbyder desuden levering af forbrugsartikler såsom håndsæbe, toilet- og håndpapir, måtter og meget mere.

Ring til os på telefon 71 70 36 45, eller skriv en e-mail til kontakt@2clean-service.dk.​

​2clean - Service ApS

CVR: 35655379 

Marielundvej 28 1
2730 Herlev
 

Tlf.: 71 70 36 45
E-mail: kontakt@2clean-service.dk