Kvalitetssikker rengøring af skurvogne

Er du på udkig efter professionel rengøring af skurvogne? Så er du landet det helt rette sted. Ved 2clean - Service har vi stor erfaring med erhvervsrengøring og især skurvogne. Vores virksomhed er beliggende i Herlev, men vi kører gerne ud til kunder i Ballerup, Lyngby, Rødovre og omegn.

Det er vigtigt, at jeres medarbejdere kan trække stikket i rene og hyggelige omgivelser efter en lang dag udendørs. Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at rengøre skurvognene løbende, når medarbejderne har travlt i løbet af dagen. Derfor tilbyder vi vores faglige rengøringskompetencer.

Vi sørger for at rengøre skurvogne og ikke mindst skurvognsbyer alt efter behov. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at gøre en skurvogn eller to rene for dine medarbejdere.

Vi tilbyder:​

  • Daglig eller ugentlig rengøring af skurvogne
  • Slutrengøringer/hovedrengøringer samt vinduespolering
  • Opskuring og polish-behandling af gulve

Vi kan udføre opgaven for dig

Hvis du allerede nu har svært ved at se andre løsninger end at få os til at klare opgaven, så skal du ikke tøve meget længere. Vi har som sagt mange års erfaring i branchen og står derfor klar til at lave endnu flere gode rengøringsaftaler af let- og skurvogne.​

For at udføre en professionel skurvognsrengøring har vi selvfølgelig de helt rette materialer, redskaber og maskiner med os under armen. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores arbejde grundigt.

Vi tilbyder desuden rengøring af:​

  • Mandskabsskure
  • Beboelsesvogne
  • Toiletvogne
  • Kontrolvogne
  • Pavilloner

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang, samt hvorvidt det er en fast eller enkeltstående aftale. Vi kan derfor først give dig en endelig pris og et uforpligtende tilbud, når vi har vurderet opgavens omfang.

Skal vi hjælpe dig med rengøring af skurvogne? Kontakt os

Skal du være den næste kunde, der har brug for en professionel rengøring af skurvogne? Så kontakt os endelig for flere informationer, priser eller en fast aftale. Vi tilbyder desuden levering af forbrugsartikler såsom håndsæbe, toilet- og håndpapir, måtter og meget mere.

Ring til os på telefon 71 70 36 45, eller skriv en e-mail til kontakt@2clean-service.dk.​

Ønsker du et tilbud på rengøring?

2Clean-Service ApS er en servicevirksomhed,som blandt andet leverer rengøringsservice, vinduespudsning og ejendomsservice. Som rengøringsfirma anvender vi naturligvis svanemærkede rengøringsmidler og rengøringsmetoder. 

Hos dit rengøringsfirma handler rengøring om høj kvalitet, god trivsel og godt arbejdsmiljø.

​Vores kerneværdier som rengøringsfirma er tillid, stabilitet, service, kvalitet og fleksibilitet, fordi vi ved, at kundens behov og tilfredshed er afgørende for vores succes med rengøring.

Udfyld vores formular og få et gratis tilbud

Benyt formularen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på rengøring, trappevask, vinduespolering og meget mere.

​Vi besvarer henvendelser inden for 72 timer. ​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi klarer rengøringen for dig

✔ Nemt - indsend din opgave online

✔ Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

✔ Gratis - 100% uforpligtende

✔ Vi dækker hele Storkøbenhavn

Kontakt os

​2clean - Service ApS

Marielundvej 28 1, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores e-mail her:

kontakt@2clean-service.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.