Professionel hovedrengøring og slutrengøring i høj kvalitet​

Har du brug for en professionel hovedrengøring eller slutrengøring? Så står vi hos 2clean - Service klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med professionelle totalrengøringer for både private og erhvervskunder. Vi holder til i Herlev, men kører gerne til Ballerup, Rødovre Lyngby og omegn.

Der kan være flere gode grunde til, at du har behov for en professionel hovedrengøring eller slutrengøring. Hvis du oplever manglende tid på hånden i hverdagen, kan det for eksempel være en god investering at lave en fast aftale med os. Det kan også være indenfor erhverv, hvor der eksempelvis skal laves en slutrengøring på byggepladser.

Uanset hvilke rengøringsopgaver det drejer sig om, står vi altid klar til at tilbyde vores hjælp. Det kan være en stor hjælp for den enkelte at få professionel hovedrengøring i private hjem.

Vi tilbyder:

  • God og effektiv kvalitetsrengøring
  • Svanemærkede rengøringsmidler og rengøringsmetoder​
  • At stå klar til at gøre rent alle ugens syv dage
  • Fleksibilitet og høj kvalitet

Med vores slutrengøring og hovedrengøring får du kvalitet for pengene

Uanset hvilken form for rengøringsservice du bestiller hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er høj. 

Vi gør altid en dyd ud af et levere de bedste resultater, så dit hjem, kontor, byggeplads eller andet fremstår så rent som overhovedet muligt.​

En totalrengøring ved os indebærer en meget grundig arbejdsindsats. Vi har kun kompetente og effektive medarbejdere ansat, som hver især brænder for faget. Derfor er alle hos 2clean - Service kvalitets- og servicebevidste, og vi holder altid vores aftaler.

Skal vi give dit sommerhus, lejlighed, hus eller kontor en overhaling med en grundig slutrengøring eller hovedrengøring? Så tøv ikke med at kontakte os – vores priser er konkurrencedygtige.

Kontakt os for en aftale

Hvis du har interesse i at lave en enten fast eller løs aftale om hovedrengøring eller slutrengøring, så hører vi meget gerne fra dig snarest muligt. 

Vi er fleksible og sørger altid for at imødekomme vores kunders behov, så du får lige præcis det resultat, du ønsker.

Ring til telefon 71 70 36 45, eller skriv en e-mail til kontakt@2clean-service.dk for et uforpligtende tilbud og en god pris.

​​

Ønsker du et tilbud på rengøring?

2Clean-Service ApS er en servicevirksomhed,som blandt andet leverer rengøringsservice, vinduespudsning og ejendomsservice. Som rengøringsfirma anvender vi naturligvis svanemærkede rengøringsmidler og rengøringsmetoder. 

Hos dit rengøringsfirma handler rengøring om høj kvalitet, god trivsel og godt arbejdsmiljø.

​Vores kerneværdier som rengøringsfirma er tillid, stabilitet, service, kvalitet og fleksibilitet, fordi vi ved, at kundens behov og tilfredshed er afgørende for vores succes med rengøring.

Udfyld vores formular og få et gratis tilbud

Benyt formularen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på rengøring, trappevask, vinduespolering og meget mere.

​Vi besvarer henvendelser inden for 72 timer. ​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi klarer rengøringen for dig

✔ Nemt - indsend din opgave online

✔ Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

✔ Gratis - 100% uforpligtende

✔ Vi dækker hele Storkøbenhavn

Kontakt os

​2clean - Service ApS

Marielundvej 28 1, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores e-mail her:

kontakt@2clean-service.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.