Ejendomsservice for boligforeninger og virksomheder

Administrerer du en boligforening i Herlev, Rødovre, Ballerup, Lyngby eller omegn, og har du brug for at få udført professionel ejendomsservice? Eller har du brug for indvendig såvel som udvendig vedligeholdelse af din virksomhed? Så kan vi hos 2Clean-Service ApS hjælpe dig.

​Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan tilbyde en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice. Det kan være alt lige fra snerydning udenfor til udskiftning af pærer indenfor.

Vi udfører ejendomsservice for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder i Rødovre, Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn. Skal vi også hjælpe til i din virksomhed eller boligforening?

Vi tilbyder alle former for udendørs og indendørs ejendomsservice

Vi tilbyder alle former for ydelser inden for viceværtsopgaver og opsyn, og vi kan også være behjælpelige med særlige ønsker inden for såvel udendørs som indendørs ejendomsservice.


Vi kan blandt andet tilbyde følgende ejendomsserviceløsninger:

 • ​​Lugning
 • Reparationer
 • Vinduespolering
 • Beplantning og anlæg
 • Snerydning og saltning
 • Tilsyn med varmeanlæg
 • Levering af indgangsmåtter
 • Klipning af hække og plæner
 • Tilsyn med bygningens tilstand
 • Udskiftning af pærer med videre
 • Pasning af fortov, gårdsplads og P-plads
 • Beskæring og fældning af buske og træer
 • Aflæsning af varmemåler, elmåler og lignende
 • Rengøring af fraflytningslejligheder og fællesrum
 • Trappevask herunder gelændere, paneler, vægge og under måtter
 • Anden ejendomsservice​

Vi kommer gerne forbi din ejendom for at komme med forslag til, hvordan vi kan skabe den bedste ejendomsserviceløsning for dig og din bygning.​

Få en fast vicevært til din ejendom

Vi mener, at alle beboere bør vide, hvem der er vicevært i deres boligforening. Derfor gør vi meget ud af, at de enkelte ejendomme altid bliver serviceret af den samme vicevært. Det skaber en tryghed hos beboerne og hos vores kunder, og den enkelte vicevært bliver samtidig også mere fortrolig med både arbejdsopgaver og beboere. Både du og beboerne er med andre ord altid sikret en velfungerende ejendom året rundt og en fast vicevært, når vi har ansvaret for ejendommen.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om vores viceværtservice

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder inden for ejendomsservice, ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy vores løsninger til lige netop din virksomhed eller boligforening, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den viceværtservice, som du og din ejendom har behov for? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os. 

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 71 70 36 45 for en drøftelse omkring vores vicevært- og ejendomsservice eller for at indhente et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@2clean-service.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Ønsker du et tilbud på rengøring?

2Clean-Service ApS er en servicevirksomhed,som blandt andet leverer rengøringsservice, vinduespudsning og ejendomsservice. Som rengøringsfirma anvender vi naturligvis svanemærkede rengøringsmidler og rengøringsmetoder. 

Hos dit rengøringsfirma handler rengøring om høj kvalitet, god trivsel og godt arbejdsmiljø.

​Vores kerneværdier som rengøringsfirma er tillid, stabilitet, service, kvalitet og fleksibilitet, fordi vi ved, at kundens behov og tilfredshed er afgørende for vores succes med rengøring.

Udfyld vores formular og få et gratis tilbud

Benyt formularen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på rengøring, trappevask, vinduespolering og meget mere.

​Vi besvarer henvendelser inden for 72 timer. ​​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi klarer rengøringen for dig

✔ Nemt - indsend din opgave online

✔ Hurtigt - bliv kontaktet inden tre dage

✔ Gratis - 100% uforpligtende

✔ Vi dækker hele Storkøbenhavn

Kontakt os

​2clean - Service ApS

Marielundvej 28 1, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores e-mail her:

kontakt@2clean-service.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.