Kontorrengøring udføres af veluddannet personale​

Har du brug for at få udført grundig og professionel kontorrengøring i Herlev, Ballerup, Rødovre eller måske i Lyngby? Så er vi det rette rengøringsfirma at tage kontakt til. Vi er et firma med speciale i rengøringsløsninger til forskellige former for erhverv, og vi har mange års erfaring inden for blandt andet rengøring af kontor og andre former for erhvervsrengøring

Vi udfører alle vores rengøringsopgaver til konkurrencedygtige priser, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med lige præcis den løsning, som du har behov for.​

Derfor skal du vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge lige netop vores virksomhed, hvis du har brug for professionel kontorrengøring. Vores kerneværdier er service, kvalitet, fleksibilitet, stabilitet og tillid. Det skyldes, at vi ved, at vores kunders tilfredshed er helt afgørende for vores eksistens i branchen, og derfor kan du også altid regne med os. Vores motto er: ”Vi holder, hvad vi lover”, og sammen med god service og høj kvalitet er det præmissen for vores arbejde.

For os handler kontorrengøring om at sikre en god trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi ved, at kvalitetsrengøring sikrer et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, ligesom det nedbringer sygefraværet, og derfor er det en rigtig god investering i virksomheden.

Det er vigtigt, at rengøringen bliver udført grundigt og ikke mindst som aftalt. Vi lægger vægt på en grundig og effektiv rengøring, og derfor kan du altid forvente følgende, når vi skal varetage din kontorrengøring:

 • ​Vi medbringer selv alle rengøringsmidler, redskaber og materialer
 • ​Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler
 • ​Vi er meget omhyggelige og sørger for at rengøre overalt – også bag døre og under møbler
 • ​Vi renser telefoner, tastaturer, computerskærme og lignende
 • ​Vi tørrer af under forskelligt kontorudstyr som for eksempel regnemaskiner og lignende
 • ​Vi kommer helt ud i alle hjørner og kroge med støvsuger, moppe, fiberklud og støvkost.

Vores kunders tilfredshed er altafgørende for vores succes som rengøringsfirma, og det er derfor meget vigtigt for os at kunne tilbyde rengøring i højeste kvalitet med fokus på fleksibilitet, stabilitet og god service.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset den konkrete virksomhed, og derfor kan du få lige netop den løsning, der passer til din virksomhed, når du vælger os til at stå for rengøringen.

Vores kontorrengøring bliver altid udført af vores dygtige og erfarne servicepersonale, som du kan forvente er:

 • ​​​Grundigt oplært
 • ​Veluddannede gennem både interne og eksterne kurser
 • ​Imødekommende og ansvarsbevidste
 • ​Kvalitetsbevidste og servicemindede
 • ​Velsoignerede og præsentable
 • ​Modne og stabile​.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du lige netop bør vælge vores virksomhed, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores forskellige rengøringsløsninger.

Kunne du tænke dig en pris på kontorrengøring, udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til forholdene i dine kontorlokaler samt dine ønsker og behov for rengøringen. Vi ved, at der er meget stor forskel på, hvad en kontorvirksomhed har brug for, når det kommer til rengøring, herunder hvad der skal gøres rent og hvor ofte. Derfor sørger vi altid for en skræddersyet løsning til lige netop din virksomhed.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 71 70 36 45 for yderligere information, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@2clean-service.dk. Så hører du fra os så hurtigt som muligt.