Kontorrengøring udføres af veluddannet personale​

​Skal du have udført grundig og professionel kontorrengøring i Herlev, Ballerup, Glostrup eller måske i København K? Så er vi det rette rengøringsfirma at tage kontakt til. I vores rengøringsfirma har vi mange års erfaring indenfor bl.a. rengøring af kontor og andre former for erhvervsrengøring. Vi udfører alle vores rengøringsopgaver til konkurrencedygtige priser, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Derfor skal du vælge os

For os handler kontorrengøring om at sikre en god trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi ved, at kvalitetsrengøring sikrer et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, ligesom det nedbringer sygefraværet - derfor er det en god investering i virksomheden. 

Det er vigtigt, at rengøringen bliver udført grundigt og ikke mindst som aftalt. Det sørger vi for, og vi anvender naturligvis også svanemærkede rengøringsmidler.

Vores kunders tilfredshed er altafgørende for vores rengøringsfirma, og det er derfor vigtigt for os at kunne tilbyde rengøring i højeste kvalitet med fokus på fleksibilitet, stabilitet og god service

Kontorrengøring udføres af vores dygtige og erfarne servicepersonale, som du kan forvente er:​

  • ​Grundigt oplært
  • Veluddannede gennem både interne og eksterne kurser
  • Imødekommende og ansvarsbevidste
  • Kvalitetsbevidste og servicemindede
  • Velsoignerede og præsentable
  • Modne og stabile​

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du lige netop bør vælge vores rengøringsfirma, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores rengøringsløsninger. Kunne du tænke dig en pris på kontorrengøring, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Ring og hør nærmere på telefon 71 70 36 45 eller skriv til vores e-mail kontakt@2clean-service.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​2clean - Service ApS

CVR: 35655379 

Marielundvej 28 1
2730 Herlev
 

Tlf.: 71 70 36 45
E-mail: kontakt@2clean-service.dk